TV-inspektion og andet kloakarbejde

Har du problemer med din kloak?

Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din kloak, så kan jeg foretage en TV-inspektion. Med en TV-inspektion af din kloak kan du hurtigt og billigt få dannet dig et overblik over din kloaks tilstand uden unødvendigt og fordyrende gravearbejde.

Jeg har 10 års erfaring som entreprenør og anlægsgartner, og jeg kører gerne ud til private husejere i Nørager, Randers, Viborg og omegn for at foretage en TV-inspektion af kloakken.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg står til rådighed hele døgnet rundt

Det er aldrig til at vide, hvornår der opstår problemer med kloakken, og ofte er der tale om akutte problemer. Derfor har jeg døgnservice, så du har mulighed for at få undersøgt sagen og eventuelt udbedret problemet inden for kort tid, også selvom det er uden for den almindelige åbningstid. Det kan for eksempel være i weekenden eller om eftermiddagen.

Med min døgnservice har du mulighed for at få hjælp i akutte tilfælde hele døgnet rundt alle årets 365 dage.

Jeg kan også hjælpe dig med reetablering

Jeg kan ikke kun være behjælpelig i forbindelse med kloak-TV og andet kloakarbejde. Jeg kan også hjælpe dig i forbindelse med gravearbejde såvel som reetablering, hvis det for eksempel er nødvendigt med gravearbejde i forbindelse med kloakarbejdet. På den måde kan du være sikker på, at du har en flot flisebelægning eller et flot blomsterbed igen, efter jeg har været forbi. 

Kontakt mig og hør mere eller bestil en TV-inspektion af din kloak

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke former for kloakarbejde jeg kan hjælpe dig med, eller har du nogle spørgsmål? Kunne du tænke dig at få foretaget en TV-inspektion af din kloak? Kontakt mig gerne allerede i dag for at høre mere eller for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Jeg tilbyder skræddersyede priser, og jeg beregner derfor også gerne en god pris til dig på din opgave. Desuden laver jeg også opbygning af støttemur

Hvis du har akut brug for min hjælp, så skal du også bare ringe til mig. Det gælder, uanset hvad tid på døgnet og hvilken dag i løbet af ugen det er. 

Har du spørgsmål?

M.Sand Entreprenør sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

M.Sand Entreprenør – CVR: 35587624