Flisebelægning der lever op til dine ønsker

Få en solid og smuk lægning af fliser

Det kan være svært at lægge fliser, så de ligger lige og plant, men ikke desto mindre er det vigtigt for at undgå, at der opstår faldulykker eller skabes lunker. Derudover er det vigtigt, at der er et korrekt fald på din flisebelægning, så der ikke samler sig store mængder vand på belægningen, når det regner, eller når sneen smelter.

Jeg har 10 års erfaring inden for belægningsarbejde, og jeg kan derfor hjælpe dig med at sikre en både smuk og solid flisebelægning, der kan holde i de næste mange år. Jeg arbejder hovedsageligt for private husejere i mit eget lokalområde omkring Nørager, men jeg kører også gerne ud til flisearbejde i både Randers, Viborg og i andre nærliggende byer.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvilken flisebelægning kunne du tænke dig?

Med mine mangeårige erfaring som henholdsvis entreprenør og anlægsgartner kan jeg lægge lige netop den flisebelægning, som du kunne tænke dig. Det kan for eksempel være i form af:

  • ​En ny indkørsel
  • ​En ny terrasse
  • ​En ny havesti.

Herudover tilbyder jeg også opbygning af støttemur og TV inspektion, hvilket kan være en fordel for dig, der har niveauforskelle på din grund. 

Jeg har fokus på at sikre dig et tilfredsstillende resultat

Det er vigtigt for mig, at du får lige netop den belægning, som du kunne tænke dig, og som passer til dine omgivelser på grunden. Derfor lytter jeg nøje til dine ønsker og behov, og jeg forsøger så vidt muligt altid at imødekomme dem.

Jeg sørger desuden for altid at udføre mit arbejde omhyggeligt og grundigt, så du kan få et resultat, som du kan have glæde af i de næste mange år. 

Kontakt mig og få beregnet en pris på dit belægningsarbejde

Uanset hvilken form for belægningsarbejde du har brug for hjælp til, så skal du bare kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig med enhver form for flisebelægning, og jeg gør det til konkurrencedygtige priser.​

​Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget din opgave kommer til at koste dig, så udarbejder jeg desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på opgaven.

Har du spørgsmål?

M.Sand Entreprenør sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

M.Sand Entreprenør – CVR: 35587624