Anlægsgartner med 10 års erfaring og fokus på din tilfredshed

Professionelt udført anlægsarbejde for private husejere

Skal du have anlagt en ny have i forbindelse med dit husbyggeri? Drømmer du om at få lagt en smuk fliseterrasse på din grund, som kan danne rammerne for sommerens udeliv? Eller er det måske blevet tid til at få gjort noget ved flisebelægningen i din indkørsel? Hvis du leder efter en dygtig anlægsgartner med stor erfaring, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg har 10 års erfaring som anlægsgartner, og jeg kan derfor hjælpe dig med mange forskellige opgaver i haven. Jeg arbejder hovedsageligt for private husejere i mit eget lokalområde omkring Nørager, men jeg kører også gerne til både Viborg, Randers og omegn. 

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvilke former for anlægsarbejde kan jeg hjælpe dig med?

Som nævnt kan jeg hjælpe med mange forskellige former for anlægsarbejde. Det kan for eksempel være:

Uanset hvilken opgave jeg skal hjælpe dig med, så har jeg altid et stort fokus på at sikre mig, at du får lige netop det resultat, som du kunne tænke dig, og som lever op til alle dine ønsker og behov. 

Hvad koster en anlægsgartner?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få professionel hjælp fra en anlægsgartner. Mine priser afhænger blandt andet af din konkrete opgave og dens omfang. Skal jeg for eksempel anlægge hele din have for dig, eller skal jeg lægge en fliseterrasse? Derudover afhænger prisen også af, hvilke materialer jeg skal købe ind til arbejdet, og hvor lang tid jeg regner med, at opgaven kommer til at tage.

Jeg beregner gerne et skræddersyet tilbud til dig – kontakt mig i dag

Jeg ved, at det er vigtigt for mine kunder på forhånd at vide, hvor meget mit arbejde kommer til at koste dem. Derfor udarbejder jeg gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, når jeg ved mere om din specifikke opgave. Du skal derfor bare kontakte mig for en indledende snak. Laver desuden også TV inspektion

Har du spørgsmål?

M.Sand Entreprenør sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

M.Sand Entreprenør – CVR: 35587624